Followers

Friday, April 2, 2010

Tips Membeli Kasut

kat sini aku nak bagi sikit tips pasal nak beli kasut..korang mesti selalu beli then rase menyesal..kasut tak lawa lah,tak muat lah..so,semoga tips nie boley bantu korang..

1.korang buat choice nak kasut brand ape..korang pikir lah nak adidas,nike,power,bata pun boleh..haha

2.korang buat bajet & survey harge pasaran kat tempat korang..agak2 mahal try survey kat KL..KL kan tempat segale macam ade..hehe

3.agak2 daa nak beli,korang try kasot yang nak di beli..pakai je smpai puas ati..berlari-lari dalam kedai tu bagi tengok kesesuaian kasot tu..customer always rite..haha


aku survey kasot sala yang latest tu


4.korang kene pandai tawar menawar bagi dapat harge yang superb..kalo dye tak bg,ugut orang tu..cakap kang beli kat kedai laen kang..haha


5.yang nie cara nak dapat harge yang superb..korang buat aksi pelik..haha..tengok gambar bwh nie..aku ckp kat orang tu,kalo tak bagi murah aku nak tandok bola tu sume..haha..dye teros cakap..okay lah,sy turun lagi harge..tapiiii,aku cakap..sebenarnya saye survey jee..taknak pun beli..hahaha


*kalo korang ikot tips nie..kompem harge runtuh korang dapat..try kat pertama complex..hehe

7 comments:

sarasyeera said...

haha !
bagus punyee tips :D :D

ciKeju said...

thxx

popo said...

hahaa best2

aried said...

huhu,
kalau beli kt bata cam ne?
leh diskoun x?hehhe

ciKeju said...

hehe
tu kene pandai bodek orang tu lahh

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

haha poyo jek timang2 bola tu

ciKeju said...

haha
okay ape..
heee