Followers

Monday, April 5, 2010

Cara Buat Duit

okay..skarang da byk cara buat duit..senang jee dapat duit..entry nie aku nak crite pasal caner nak buat duit..bukan black money tau..nie buat duit guna internet..dengan bahasa yang mudah nak paham..buat duit sambil online..korang mesti pelik kan caner buat duit dengan online..okay..dengar elok2 oke..hehe

banyak medium yang korang boleh gune untuk buat duit..antaranya nuffnang,mylook&youthsays..nie sume cara buat duit yang senang just promote jep..



  • nuffnang nie merupakan satu tempat yang tlg mengiklankan ape2 iklan..
  • kalau ade orang click kat iklan tu,korang akan dapat duit..
  • korang just perlu sign up & letak code nuffnang tu kat blog..






  • mylook nie baru lagi..mylook nie lebih kurang cam google.
  • tapi kalau korang search dapat duit..
  • 1 kali search ape-ape dapat $0.22..kalau search 238974 kali?
  • gambar kat atas tu aku punye shares.



  • nie pun baru lagi..korang just perlu support campaign yang ade..
  • boley jugak promote kan campaign2 tu..
  • setiap kali orang tekan dapat MYR 0.20..20 sen lah tu..
  • kat ats tu aku punye account..baru sehari join da dapat rm2.60..
korang boleh tekan kat mane2 gmbr bwh nie untuk support campaign..try lahh.. :)
*sekarang maybe korang da faham sikit kann..hehe..so ape lagi,jom lah join..dah lah free..dapat duit pulak..sape nak bagi??
tekan nie kalau nak sign up:nuffnang,mylook & youthsays

3 comments:

Azz said...

org ckp y nk wat duit pkai mylook ni spam...mmg dpt duit tp akaun maya je la...nk claim xdpt pon...ke?

ciKeju said...

tatau lahh...
tapi tak rugi punn..
reg free..
:)

ezly lya said...

forbidden la pulak nak bukak mylook
ape kene la pulak