Followers

Monday, April 12, 2010

No Strings Attached

salam..kali nie nak cerita pasal tali..ouh!silap..bukan tali..asyik-asyik fikir strings tu tali  je kan..bukan lah..kali nie strings bukan tali kott..hehe..da tu apa eh?kalau bukan tali,apa pula?jom kite search mr.google..ehh!jap..jangan search..nanti keluar mende lain..tak percaya cuba lahh..hehe..

No String Attached..korang faham tak apa maksudnya..bukan tiada benang seurat pun maksud dia..nie lain punye lahh..okay..zaman sekarang dah maju..sume wireless..dari mouse komputer sampai lah internet..sume wireless..punya lahh hebat..tak payah nak cucuk kat mane2..duduk kedai mamak pun ade wireless tau..


tapi,internet wireless pun susah juga..kadang-kadang connection dye tak power..lembab pula tu..so,muncul lah segala penyelesaian masalah iaitu P1 Wimax..saiz dye kecik..mudah bwk kemana sahaja..online dalam tandas pun boleh..internet punye connection superb giler..lajuuu tuuu..cucuk je kat laptop then internet is for you..berbaloi-baloi..


so,apa tunggu lagi..potong lahh..potong,potong,potong,potong..(cam lagu kat iklan tu)hehe..kalau korang guna wiggy nie..macam-macam faedah dapat..

  • internet superbbb
  • berbaloi-baloi
  • online kat mana-mana
  • mudah dibawa
  • download pun lajuu
  • takde cable pun
  • yang penting..boleh layan internet kat kedai cendol..hehe
tulah maksud No String Attached tau..layari internet tanpa wayar..lagi satu,cute jugak kan wiggy nie..eeeiii..cutenya..kikiki..& macam mana korang nak dapat kan wiggy nie?boleh pergi ke website wiggy..takpun pergi je kedai-kedai yang dekat..pergilah beli untuk perkhidmatan yang superrbbb..majulah wiggy untuk negara..

 Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

No comments: