Followers

Monday, April 19, 2010

MyLook Hanya Menipu?

hey!korang mesti da ramai join MyLook kan kan..same lah kita..adakah kita nie mangsa MyLook?haha..jom tengok apa cerita MyLook nie..

Mula-mula MyLook datang khabarnya Mylook nie sebagai enjen pencarian yang membolehkan kita buat duit..hanya dengan setiap search kita dapat $0.22..banyak tuu..apa lagi,aku pun terhegeh-hegeh lahh nak join gak..sape taknak duit babe..da lame aku join,duit pun da banyak sikit..tiba je MyLook wat pasal..adoiii



bila pergi je web MyLook,tak abis-abis forbidden..apa cerita nie MyLook?orang kata MyLook nie scam je..ade pulak orang lain kata,MyLook nie cam akaun alam maya jee..nasib lahh register free..kalau berbayar,aku cari kau CEO MyLook..haha..kalau web asyik down jep..lepas nie tukar nama MyLook kepada MyLock..hahaha


&baik korang join youthsay..lagi best..duit masuk jep..
klik sini kalau nak join.. register youthsay..free je  :)

28 comments:

Kyuubi_85 said...

youthsay tu betul ke? Kau dah join pun. jumlah klik pun ada beberapa biji tp duit tak naik pun?

kenwooi said...

i knew it wasnt true =)

Anak Perak said...

nasib baik aku x join.tapi aku takut dia scam menyalah gunakan maklumat masa pendaftaran untuk kegiatan tidak elok

ciKeju said...

@Kyuubi_85:youthsay tu betul rasanya..sebab ade orang dah cashout duit..minimum RM50..


@anak perak:apelah mylook nie..bikin gempak je..

@kenwooi:why didnt you tell me..haha..jk.jk

@jojos said...

ahha kene tipus!

SwEetForEst said...

huhhh..sweet pon terkene gak..ampeh la...

^__^

ciKeju said...

haha

ArONEmZ said...

ak pon tertipu gak, hehe :p

rizputra7 said...

aku ada try sekali jer..itupon member yg suruh...haha..penipu rupanya mylook nie

ciKeju said...

hehe..
same same lah kita

♥Atiqah♥ said...

btul3...mmg dah agak penipu sebab diorg xpenah bgtau pun cmne nk cash out duit tu... kumpul smpai sjuta pun watpe kalau xley cash out...

p/s : selamat berkenalan cik keju...

♥Atiqah♥ said...

btul3...mmg dah agak penipu sebab diorg xpenah bgtau pun cmne nk cash out duit tu... kumpul smpai sjuta pun watpe kalau xley cash out...

ciKeju said...

betul betul..
ape laaa..
sadis punye mylook

aZHIeeDA said...

mylook tipu ke??malas aih nak join..tapi dh join pun tp tak buat pape..hehe

ciKeju said...

tipu jee..scam kott

farysa said...

mesti berlambak je kne tipu

Wzulhilmi said...

mmg tipu!! ak dh kumpul $35 kut..(tp dlm hati stil 50-50 x percaya).. memandangkn dh free.. try je lh.. Rupa2nya mmg menipu pn.. sepatutnya dr awal lg dh bleh agak nie semua scam sbb name die MYlook.. buruk sgt.. x komersil langsung..hahaha..

http://mestarstruck.blogspot.com, Latest Entry : Smart Shopping

ciKeju said...

haha...
nak buat cane..mende free..join jelah..hehe

Wawa Takizawa said...

rmai gak yg kne tipu dehh~

ciKeju said...

haha

Anonymous said...

youthsay tu macam mana ?
tak faham ;
can someone give me some info about it ?

uncle said...

dengan uncle pun kena kapur sekali daaa ciss sungguh..nasib baik uncle tak berapa nak letak banner mylook tu..sebab dah mula rasa cuak.

ciKeju said...

haha..
kita sama2 lah terkena uncle..

&anonymous mane link?

Sara KMS said...

ha'ah lah..
sy punyer mylook pun takde dah..
huhu..
mmg tak guna betul..
*&%^$#$_+%%*

*sorry kasar skit*
(><;;)

SyUhAdA said...

ooh..
dah agak dah..
msti mylook tu scam jer...
dh lma x buka web mylook..
xtau la plak dah xleh buka..
tu la..
nsib baik daftar free je..
klau x...

ciKeju said...

haha..
taw tak per..
naseb baek free
:)

cyberboy said...

aku msuk elok2 jew

ciKeju said...

yeke?