Followers

Thursday, April 22, 2010

My Version Of Grooming Tips

hye!project alpha kembali lagi untuk week 8..kali nie tajuknya "My Version Of Grooming Tips".okay,so apa tips untuk grooming?jom tengok 10 tips cara aku..hehe



1.mula-mula korang kena shave..buang segala bulu yang ade kat muka tu..hehe..simpan janggut tak apa..kiki..kalau nak shave better guna produk adidas tu..best siot..


2.korang buang uban kat rambut tu..nanti orang cakap cam orang tua pulak..takpun color je rambut tu..haha..



3.pakai minyak rambut..kasi kilat sikit rambut..baru hensem..dari jauh boleh nampak..hehe..


4.cuci muka sebelum keluar..kalau muka da berminyak apa semua..mesti rasa tak selesa kan..apa lagi,cuci lah muka..nanti baru ade orang ngorat..hehe


5.yang nie penting nie..tolong amek tindakan kalau sapa dah macam nie..sila potong bulu ketiak..haha..busuk lah..haha


6.gosok gigi setiap kali nak keluar rumah..jangan malas..nie da makan macam-macam tinggal je kat celah gigi tu..haha..pemalas..


7.potong kuku kaki dan tangan..nie da panjang siap ade nasi semalan lagi kat bwh kuku tu..haha..lebih baik potong tiap2 hari jumaat..


8.pakai deodorant atau name lainnya odorono..haha..nie untuk menghilangkan bau yang masam....


9.wajib pakai minyak wangi..hehe..korang pilih lah wangian ape yang korang suka..jangan pilih bau sampah dah..hehe


10.nie tips terakhir nie..senang je..korang beli je sume barangan grooming daripada adidas..lengkap sume..









 Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

4 comments:

masterly02 said...

tgk gambar girl tu ketiak berbulu lebat terus rasa nak muntah..haha..
geli pliss..

ciKeju said...

haha

Wzulhilmi said...

hahaha.. geli pulak tgk gambar pompuan ader bulu tu.. eeeeeee..hahahaha

http://mestarstruck.blogspot.com, Latest Entry : Annoying SMS

ciKeju said...

haha