Followers

Tuesday, April 20, 2010

Minta Maaf..Saya Menegur Otai Blogger

salam..harinie saya nak menegur beberapa blogger yang telah saya anggap otai..kenapa nak tegur dorang?eh..suka hati saya lah..tak boleh ker?





okay,,saya taklah lame sangat berblogging nie..tapi tak kan tak boleh nak tegur blogger lain kan..dah lame saya tengok otai-otai blogger nie..memang dah lama nak tegur pun..bukan apa..sebelum nie saya tak pernah pun nak tegur-tegur..kali nie,saya dah tak tahan sangat nak tegur..

saya memang nak tegur dorang nie..haaaiii! salam 1Malaysia kepada melz,eyriqazz,bean moreno,redmummy,natasha,ellis,bang nara& kak farenova..hehehe..kan saya dah tegur tuu..tulah..dorang lmbt tegur saya..kan saya dah tegur dorang..kiki..blog korang besst wehh..traffic kompem jam selalu..haha..yes!akhirnya dapat juga tegur korang..hehe

jom pergi tegur-menegur bloggers



*pssst!korang tak nak tegur balek ker?huhu

22 comments:

Khairi said...

Err.. adakah aku sudah tertipu?


hahaha. lawak antarabangsa haha.

kakachan said...

ceis.. ingat kan tegur kesalahan ke ape.. ceis3. haha

farenova said...

aikk nama akak pun terselit, huhuhu akak jauh ngan dieorng semuaa.. nway akak hi balikkkkk

~AkukahMilikmu~ said...

wah..nama i tkder ke>hehe

ciKeju said...

@khairi:ceh!terasa tertipu ker..wakakakaka

@kakachan:gimik saje

@farevova:hehe..hai juge kak..

budakhitam said...

my name? kih3

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha...

[gelak sampai tersedak]

ciKeju said...

wakakaa

Melz said...

hai cikeju ;]

apa kabar hehe

ciKeju said...

hai melz!..

woot woot..otai tegur tu..hehe
:)

akuvision said...

strategi title yang baik untuk post, bloeh pratikkan ni

ddy the writer! said...

biarpn ddy x dtegur awk tp ddy nak tegur awk jgak. hai 1malaysia

kenwooi said...

din tegur me? haha.. =P

kak ina kl said...

salam..pandai ek cari trafik..baguslah camtu

ciKeju said...

@aku vision:strategi tu penting..hehe

@ddy the writer:1malaysia juge ddy! :)

@kenwooi:hehe

@kak ina kl:tapi trafik tak jam lagi..hehe

kuyie said...

ciKeju wat saiya ini tersenyum nampak gigi...:)

ciKeju said...

hehe

Qaira Tsamaratulqolbi said...

OoooOO....ingat dh siap nak amik gambo skali sok nak buat n3 yg cikeju nak serang otai2..akhirnya daku terteipooo.. kuwang asammmmm...

ciKeju said...

haha
kuang kuang

chenurulhusna said...

keh3xx...tertipo jua~:D

ciKeju said...

hehe

BeaN MorENo said...

uiks apasal aku terlepas enti ni dah nak setahun dah haha...anyway aku tegur balik ni