Followers

Thursday, May 20, 2010

[sticky post] Lucky Draw (DAPAT HADIAH)

lucky draw?ciKeju nak bagi hadiah?macam tak percaya jee..hehe..ini betul-betul..bukaan dugaan..hehe..okay..senang je lucky draw nie..tak perlu berpeluh pun..kiki..korang just perlu tunggu nombor yang bertuah tu muncul jee..nombor yang dikehendaki ialah nombor 10000..tak banyak pun..kiki..

boleh tengok nombor tu kat sidebar blog nie..contoh cam kat bwh nie..




tapi,kalau korang berpeluh jugak tunggu nombor tu..mesti badan pun dah berbau..saya akan bagi One Drop Perfume..supaya terbayar keletihan korang menunggu nombor tu..haha..

korang boleh pilih salah satu kotak  :)

senang je kan..kalau terjumpe nombor 10000 tu..korang amek screenshot dye..& hantar kan kepada email saya: khairul.amar@gmail.com

*hidup untuk memberi ..sapa cepat dye dapat..  :)

94 comments:

Flying Pixel said...

nak join!! =)

Anonymous said...

weyh..kc aku free jee laa K...
sapuan

kk said...

hikhikhik...lama lagituu;)

ciKeju said...

adiahnya pun boleh than..haahaa

kayown said...

sakura pon nak join jugak ^_^

ciKeju said...

jom jom

Rina (◕‿◕)✿ said...

nak join nak join hehe
tiba2 xkenal sibuk nak join :p

salam perkenalan :)

ciKeju said...

haha..
xpe2..
jom jom...
mane tau bertuah...
:)

ayunda maajis said...

weh mcm besh jek..tp 10000 tu lmbat lagi tu..ko bkn nyer glemer pon..ahaha

wAnIe said...

fuyooo best tuu..lepas ni hari2 laa dtg cni ;p

uncle said...

huhuuu uncle akan sentiasa memantau nombor bertuah tu

hani said...

tgok je no tu ekk..ni pun tak knal gak nk join gak huhu

ciKeju said...

tuah ayam nampak dikaki..tuah manusia sape tahu..
hehe

mane tau tibe jee esok da 9k hits..hahahaha..

jengok2 lah selalu
:)

Daina said...

nak join juga
hehehe
suka2 je xkenal pun menyibuk

hadiah ape?

ciKeju said...

hadiah one drop perfume kat ats tuu
:)

hakimfaridzul said...

mak ai..
jauh lagi tuh!
okay2!
akan gigih!
ahahaha

ciKeju said...

caiyok!

Seri Bahasa said...

nak join jugak nie...kira visitor yang ke 10000 kan.

ciKeju said...

yes
:)

nourul said...

nak2..
hehee..

el nino said...

lamabat lg la na smpai 1000..karangn terbaek tu memeg terbaek dr estet...pecah prut aku bce..hahaha..

ciKeju said...

haha
sabar tunggu ea ..
:)

Syuzana said...

nak kena tunggu lagi 7006...adehhh...lama lagi :(

impish_yatie said...

skng da 2999=)

ciKeju said...

:)

Aini said...

wah! ni kena terjah hari-hari ni.. hehehe..

ciKeju said...

hehe

Aidi-Safuan said...

wahhh..lambat lagi dowh! orang pregnant pon bole beranak camnih. :p

ciKeju said...

haha
takpelah..t dye da beranak boley amek one drop nie kat aku..haha

Anna Farhana.. said...

hehe..jenuh la nak menunggu.kena keep intai every quarter nih!:D

Propito.com said...

hari-hari kena terjah ni..hehe

one drop perfume best tu

ciKeju said...

haha
pejam kelip pejam kelip je nak tunggu nombor tu..
:)

AyanaAsham said...

skang 3099
so kena berkampung kat cn ni!

azie said...

humang aii jauh lg tu ciKeju.

azie said...

humang aii jauh lg tu ciKeju... :)

ciKeju said...

diharap bersabar :)

manggosteen said...

lamabt lg tu nak tgu..
huh..

akuvision said...

hehehe...kita tunggu siapa yang kena!!!
Lembu Wasiat

ciKeju said...

hehe

nabil_potter said...

menarik gak...

ParkAir said...

aku ni muka tak bertuah. agak2 dapat ke tak ni.

ciKeju said...

hehe
cube dlu bro
:)

Hasrul Hazrin said...

dah lme aq tunggu,,
hesssshhhh

ciKeju said...

sabar sabar
:)

syAfA said...

hihi..amek award kat blog syafa k..:))

ciKeju said...

thx

oh malaysia said...

menarik2..

ciKeju said...

:)

eD's photography said...

teknik nak upkan traffic yang best..gud2

ciKeju said...

thx :)

Wawan3y. said...

beshnya adiahh! nakk! huhu

+akufobia+ said...

senang tapi susah.haha.

ciKeju said...

tengok sapa yang kena..
:)

Hasrul Hazrin said...

apesal no nyer xtuko2 dr arituh??!!!

ciKeju said...

haha
da byk berubah da no tu
:)

kacang said...

haha.
lamanyee nk tggu=P

ciKeju said...

:)

Nisaeciz said...

saya nak jugakkk! ;D

NISECA suka merapu

ciKeju said...

jom

tiefazatie said...

nak join gak!..=)

ciKeju said...

jom jom

KaiZeN SHiNoBi said...

erk? 10k? ehhehe okhe2... ahaks

ikus said...

nak jgakkk!!!

ciKeju said...

:)

rObin@ayuE said...

wow..berkemungkinan ada 2 org pemenang x??perfume aku pon dah abis nih..huhu

ciKeju said...

haha
tak mungkin kott

aisyah.azhar said...

lame lagi wooo..tak pe2.
sabo~

kimi said...

HAI CIKEJU..UNIK NAma..singgh la blog aku,add msih pucuk lagi.muda sgt2.tq

http://kimi-arrisa-balqis.blogspot.com

hafizmd said...

lambat lagi nie..mau berpeluh2..so bolehla bagi 2 kotak..yahuuu...hoho

ciKeju said...

haha
2 kotak kene mandi peluh lahh..
:)

eRinE141 said...

wah aunty kena tunggu 3 bln lg baru dtg blk jenguk blog ciKeju ni....weeee..
jgn marah nnti kena jual....

ciKeju said...

mungkin kene tgu dlm 3 hari je..
haha :)

suamihanyisterizuki said...

hehhe,

sama la kite lucky draw utk pengunjung ke 10000, moh la jengah jugak...kot kot anda adalah orangnya ;)

ciKeju said...

:)

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~
cam syok ni~

=)

aduka said...

perghhhh..
lmbt lagi nk capai neh..

ciKeju said...

:)

suri cahaya cinta said...

salam tuan rumah..
wah sah2 tuan rumah ni toke myka wangi ek..huhu..

ciKeju said...

takde lah
:)

Alien Hijau said...

perghh...lame kot nak tunggu! tp nak tunggu gak!

Wen Pink said...

screenshot can photoshop!

ciKeju said...

blogger need to honest
:)

Nuraisyyah said...

alaaaa..lame lagi la cikeju..huhhuhu..;p

ciKeju said...

:)

kitatauke said...

salam perkenalan...
wahhh...10k....mantop tu...nnt aku ikot jejak ko...:)

ciKeju said...

hehe

mindbreaking said...

alaaa baru 6326

AHMAD KAMAL B JANUDDIN @ IBRAHIM said...

i'll be waiting..
hahahha
even x knal..
nk nyibuk jgak.. :P
mcm mna nk bg tau kat org klu kita org ke 10000 tu??
print screen ker aper??

+akufobia+ said...

lama lagi nak seribu.aa.

ciKeju said...

boleh amek screenshot kat nombor tu..
then hantar kat khairul.amar@gmail.com
:)

Mr.Z said...

berjanggut gak nak tunggu sampai angka tu.hehe

Nazra~ said...

ada jumpa duit 10ribu saya tak? saya rasa trjatuh kt sini td :P

ciKeju said...

hehe..
janggut sikit jee

~z13L@D@L@Dy~ said...

hari2 nak masuk utk check..haha