Followers

Sunday, April 11, 2010

Kencing Tak Basuh

entry nie bukan nk cerita pasal mickey mouse ataupun mouse komputer..tapi cerita mengenai tikus atau name orang putihnya rat..




pandai kencing pandai basuh lahh..(nada marah nie)..oooppss..baru teringat tikus tak paham bahasa manusia..haha..sekarang nie tikus tengah hott kat malaysia nie..semua nie disebabkan tikus kencing merata-rata..hehe..teruk perangai nie..kalau kencing tu hancing je takpe..nie buat orang sakit pulakk..




Bahana kencing tikus nie mula mendapat perhatian bila,pelawak terkenal tanah air,arwah Din Beramboi disyaki terkena kencing tikus nie..tikus yang cam comel waktu kecik nie mula bergiat aktif dalam bidang seks sejak seusia 6minggu..dorang boleh beranak 170 ekor sepanjang hayat..banyak kan..kilang ker ape?haha

tips elak kencing tikus:

  • basuh dulu pinggan mangkuk sebelum makan.
  • cuci tin makanan sebelum buka.
  • pasang perangkap tikus sesuka hati..haha..

Tapi korang jangan letak keju pula..nanti abes dorang kebas..haha..keju skang da mahal..jimat cermat sikit taw..haha..jangan bagi tikus control korang punye dapur..t dorang wat rancangan memasak lak..cm citer ratatouille..haha..kalau sedap takpe..hehe


*berhati-hati dengan tikus..beware of rat!..haha




11 comments:

Rainbow said...

haha keju la cik TIE suke.. letak lam perangkap je trus dia tergoda n nak ngap!

saya tingat mber saya cter sal mouse.
cikgu dia dulu ajar dia sal komputer.. pendek kan story, then ntah mcm mn kwn saya ada prblem sal kmputer, dia tya la, ckgu tu dtg dkat, dia nak klik mouse tu tapi dia terpegang tgk mber sya sbb ingt tgn mber saya tu mouse hahaa.. trick yg sgt baek!! hooho

-ganster of rat comunety- said...

biar aku translet tok kawan2 aku kat dlam lubang umah korang 2 !! cit cit cit .. citttt cittt... ciiiiittttt!! ahahhaha

ciKeju said...

haha
tgn member dye tu cm mouse pc ker??
hehehe

cikkiah said...

tak suka tikus!!!tikus pon tak suka aku...muahahhaah

ciKeju said...

haha
takpe takpe..sama2 tak suka
:D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

euwww...

gelinya tgk pic tikus tu...

ciKeju said...

haha
:D

syAfA said...

..:))

ciKeju said...

:)

~NURUL~ said...

dah singgah dah.. :) friend from ys..
herm ada hikmah jugak kisah din beramboi n kecing tikus ni..
bfore ni ada gak y mati disebabkan kencing tikus ni.. tp xde pon y amek port sgt. n tak berhati2 lgsung.. tp bila org terkenal y dikatakan menjadi mangse.. terus feymes kencing tkus ni.. :)apapun AL-FATIHAH buat arwah din beramboi.

ciKeju said...

:)