Followers

Saturday, April 24, 2010

Kena Tag Pula

dush!aku di tag pula..haha..kena bercerita lah pulak..aku telah di tag & kena buat seperti yang tertera..hehe


1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

puas aku mencari gambar yang diperlukan..akhirnya jumpa juga..haha..okay..nie dye gambar tuu..


haaa!korang jangan gelak,,aku tgk pun nak tergelak..haha..nie gmbar last year..mase aku part-time kat muzium negara..masa tu ade pasal permainan tradisional..kena lah berpakaian tradisional..haha..yang lain tu sume kawan aku..

best jugaklah wat keje tu..selain dapat duit..dapat juga lah jumpe foreigner..aku ada lah ajar mat saleh nie main takraw..haha..terlipat kaki dia..hehe..sempat jugaklah aku bergambar ngn dye..rase-rase gmbr aku tu da sampai Australia dah..mesti dye tunjuk kat nenek dye..haha..tu jelah kott aku nak cerita..

aku pulak nak tag orang..haha..

senarai mangsa: 
*haaa..jawab jangan tak jawab tag nie..hehe

14 comments:

TTT said...

cikeju mucuk~
TTT dah buat tag ni..
maceh tau muah2!!

NARDtheNERD said...

cikeju dear~..naddy dah wat tag ni..xpe..nnt naddy masuk name cikeju dlm post tu k..=)

ciKeju said...

heee..
oke2,,
xdk hal punyoo..

nourul said...

adoii..
terkena sudah..
huhuu..
xpe2..
tag dibls tag..
bakal menyusul..kita tgk sapa
yg kena..hehee..

nuriz said...

oho kena tag ye..kalo sy rajin sy wat ler ahaks!!

MiSs TOrA said...

kali ke3 klo x slh dpt tag ni tap tape tora sentiasa tebuka terima dgn suka n shonok...nti pas first paper akn d buat ye..tq ;p

ParkAir said...

macam pendekar bujang lapuk daa.. jangan marah aaa..

ciKeju said...

haha
oke2

kak ina kl said...

akak dah tak rajin dah nak buat tag..malas sungguh..

ciKeju said...

haha
da letih da tag mengetag ehh..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam cik keju...t/kasih la ziarah blog akak...meh la amik bunga kt umah akak yer...

ParkAir said...

aku pakai adobe flash. wei xde shoutbox ke atau aku yang tak nampak??

AyanaAsham said...

oooo kena godek2 folder gambo la ye.insyaAllah free kite wat.ngeheheee

ciKeju said...

@parkair : adelah..kat bwh archive tu.. :)



@ayanaasham:okie dokie