Followers

Wednesday, April 28, 2010

Kaya Dengan Youthsay..Anda Bila Lagi?

Youthsays nie dah popular..sapelah yang tak tahu kan..kali nie,aku nak cerita apa yang telah aku dpt setelah men-join youthsays nie..best wehh..




okay,,first mesti nak tahu pasal duit kan..cam maner duit masok?nak cashout macam mana?bawah nie aku punye akaun..tak banyak pun duit aku..tapi buat apa gelojoh kan..slow slow lah brader..haha..korang boleh cari duit dengan sebarkan link iklan2 yang ade..satu klik 20sen..

nama pelanggan terpaksa ditutup atas sebab tertentu  :)

then,kalau nak cashout duit nie..duit kena lebih RM50 dulu..baru leh cashout..nanti tekan je butang cashout tu..yang bestnya,korang jawab survey pun dapat duit..sape nak bagi wehh..
so,aku rase baik korang join..nie macam tabung jangka panjang lahh..t ade je duit..senang..kalau nak join tekan sini..free je register..

*yang telah di highlight amat lah penting..haha..nak duit kena rajin kan kan  :)

23 comments:

Nisaeciz said...

hishhh. mcm besh. nk try joinn laaa.



nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

kenwooi said...

interesting.. wanted to sign up before.. but failed.. then i gave up =P

ciKeju said...

best best!

@kenwooi: dun give up..easy sign up only..hehe

ParkAir said...

kalu masuk menatang ni nuffnang status tu turun tak dari gilerati?

ardinihumaira said...

wowow banyaknya earnings dia..;)

Sambil Berblog Korang Buat Apa Ey?

keep it up!

ciKeju said...

@parkair:tak turun pun..sbb sy pnye still gliteratti :)

@ardinihumaira:tak byk pun..orang lain lg byk

ayunda maajis said...

gliteratti? aper tu?

ciKeju said...

glitterati tu status kat nuffnang..
cube tgk..
:)

Mijie said...

waa...kaya2..on9 pun dpt duit..x sia2 byar internet kan...

ciKeju said...

taw takpe
:)

ked :) said...

xreti owh youthsays ni..
Ked da buat tp mcm sengal je..
:(

hans said...

hahaha
aku malas nak masuk banyak2
aku rasa nuffnang aku tu pun dah cukup lah
hohoho

ciKeju said...

haha..
saje tmbh pendapatan
:)

Mijie said...

owh ye ke hans..cm ner nk jd kaya dgn nuff nie??..minta petua..:)

ciKeju said...

:)

Wunny said...

sy dah join.
tapi MYR tu still zero je lagi. contribution point dah byk. mcmana ek? boleh tolong ajar sket?

ciKeju said...

ouh..oke..
nak MYR tu banyak...kena promote link ads..
cube g kat advertising tu
:)

Khazanah_Illahi said...

cmne nk tlg advertise ye..?
cz cm mingung je ble bkak pg youth 2..
stkt niy jz jwb survey je..

ciKeju said...

ouh..
support campaign yang ade..then dye bagi satu link..
just sebarkan link tu
:)

Khazanah_Illahi said...

kalo dy ckp;
All campaign rewards have been given out. Do you still want to promote this campaign?

kte nk wtpe?

ciKeju said...

ouh..tu kalo promote gak..tak dpt duit..tapi dpt point jee..

kene tunggu ade campaign baru lah
:)

Admin said...

mintak tolong bang, mana nak cari link setiap kempen tu? aku cari tak jumpa daaa.. atas ke bawah ke, tepi kanan ke...mana ni woi...

ciKeju said...

ouh..
just cari belah kiri..ade tulis commercial..klik situ..
=)