Followers

Sunday, April 18, 2010

Bungkusan Aneh

Pon!Pon!..eh..bunyi ape pulak tuu..cam Abg Kasim Pon Pon je..(tengah buat muka tanda tanya)..dengan kehairanan aku pergi tengok kat luar ape mende bunyi tadi..Masya-Allah!

abang kasim



Van pos laju dah sampai..hehe..brader pos laju tu terkial-kial angkat kotak misteri tu..besar jugaklah..dye cakap,"ko order C4 ker?nak bom sape.?"hehe..aku pun ambil kotak tu dan bagi tandatangan edisi terhad aku kat dye..haha


Aku pun tak sabar-sabar nak tengok ape dalam kotak misteri tu..seperti jangkaan aku,baju kelas yang ditempah sudah siap..woot woot..haha..punye lame berbincang pasal baju nie..akhirnya siap juga..

bahagian depan baju:



bahagian belakang baju:


*apa-apa pun aku puas hati atas hasil kerja yang diberikan..harga pun murah..hehe..

8 comments:

BeaN MorENo said...

boleh try nanti untuk buat event blogger next time

ciKeju said...

:)

qasih nadira said...

cntik~~~ :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

comey..bpa harga?

syAfA said...

baju comey la..:)

ciKeju said...

thx..
RM 21 sehelai..
:)

Sara KMS said...

wah!!
best3..
nak gak lah..
hehe (^^)//

ciKeju said...

jom print tshirt
:)