Followers

Saturday, April 17, 2010

Apa Ada Pada Jenama...

salam..sekarang macam-macam brand dah ade..dari hujung rambut hingga hujung kaki..ade sahaja brand yang terkenal nak dilekatkan kat badan kita nie..jom kita tengok antara brand yang terkenal dan hot nie..

baju:
aku rase antara baju yang brand gempak tak lain tak bukan brand ed hardy & A|X..design simple + berwarna-warni juga lah..contoh cam ed hardy,pergghhh..korang try cari kat pasar malam..susah gila nak jumpe..kalau kat butik pun harga lebih kurang RM500 n above..baju je kott..hehe


seluar:
seluar kalau seluar jeans..mesti terfikir levi's terus kann..sape terfikir seluar jeans B.U.M?mesti tak sgt kan..levi's nie seluar orang bawak g melombong je kott..tapi sekarang da commercial..mahal lak tu..harga adalah dalam RM200 n above..tapi kalau cari kat siam banyak jugaklah..kuikui..


kasut:
sekarang aku rasa kasut yang tengah hot adalah kasut Onitsuka Tiger..aku pun suka kasut nie..nama dah gempak kann..design memang simple tapi lawa..kalau tengok kat kedai..yang original memang range harga dalam RM300-RM800..ada yang sampai beribu..gila kan..tapi kalau orang yang gila kasut nie beli juga..peduli apa kan..aku beli jugak..tapi danau punye jee..haha..

siap ada vending machine lagi tau..



*harga barang ikut nama brand kott..

6 comments:

eita zack said...

well pada aku la ye.. janji cantek.. brand blakang citer.. kalo cantek x de brand pon aku bli gak...
ngeee... peace no war! :D

ciKeju said...

janji semart..
:)

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

erm brand nie kadang2 perlu.. untuk yang mementingkan kualiti.. tapi kadang2 ada gak yang ak berkualiti... janji boleh guna jela.. k

ciKeju said...

betol gak tuu

TTT said...

I suke yg branded.. hehe..

ciKeju said...

hakhak..