Followers

Saturday, March 27, 2010

Tolong Derma

barang yang aku nak tunjuk nie antara most wanted aku..dah lame kumpul duit nie..tapi tak cukup lagi..haha..takpe-takpe,sedikit-dikit lame-lame jd kaye..hehe..

aku sekarang sangat memerlukan lens untuk D3000 aku..dapat yang wide angle punye jadilah..tapi kalau ade orang nak derma yang jenis lain pun aku terima..hehe..
Photobucket

then,aku nak flash/speedlite untuk mencerah kan kualiti gambar aku..barulah bergaye..tapii,kalau dapat yang nikon punye flash,sumpah aku belanje orang yang bagi kat aku tu..roti canai boleh kan..kite kan orang malaysia..haha
Photobucket

&& battery grip untuk D3000 ade ker?aku dengar just ade yang third party punye..keluaran photix..janji ade kan..hehe
Photobucket


*sesiapa yang terase nak jual barang kat atas tu..contact2 lah aku..secondhand or thirdhand punye mesti elok oke..terbaekk punye.

4 comments:

Natasha said...

wahhh sapa yg baik hati nak derma tuh??

ciKeju said...

sesiapa yang terasa hatinya baekk..
hehe^^

BeaN MorENo said...

haha...apa kata awak derma d90 kat saya

ciKeju said...

wakaka..
d90 mahal sgt..
hehe^^