Followers

Wednesday, November 27, 2013

akan kembali aktif !



blog ini akan kembali aktif ! mungkin akan dijadikan acah-acah travelog sebab gua sekarang tengah into scene travel ni..see yaaa!!

Monday, February 6, 2012

Burger Bakar

dengar nama burger bakar saja dah lain macam bunyi dia pergi..tak tahan gua tengok gambar kat fesbuk..kalau tak dapat kempunan nanti..gua yang dah lama jadi burger hunter tidak berdaftar dengan selamba pergi wangsa maju sorang-sorang dari bentong..kah kah kah

double beef!

Monday, January 23, 2012

kena buli

setelah 5-6tahun gua tak pergi kebun atuk gua,harini saja gatal-gatal nak ikut mak gua pergi mencari buah-buahan..scene buah sekarang tengah menaik..tapi hujan pulak petang tadi,tunggu hujan berenti sekejap..dah agak tanah kompem berlumpur,tapi peduli apa ye dok..sampai gua kat pintu pagar kebun dengan berbekalkan tenggiling gua,sepupu gua sibuk nak join naik tenggiling jugak..

gua ingatkan gua bawak scrambler!

Tuesday, January 17, 2012

Test Marketing 243

okaylah,gua baru je habis test 1 untuk marketing243..sedap jugak test ni rupanya..tapi sedap jugak gua bukak buku..kah kah kah..dalam pada tu,gua harus berhati-hati jugak semasa menjalankan operasi kopipes ni..selain 2 biji mata prof gua yang memandang,dia mengeluarkan satu lagi mata yang handal..handal yang tidak terperi..

Sunday, January 8, 2012

biasa

benda-benda macam ni memang perkara biasa bagi gua..keh keh keh

Thursday, December 22, 2011

Pusat Hiburan Berinternet

Memori Tahun 2000

gua saja ingat-ingat balik tahun 2000 gua baru darjah satu masa tu,sunat pun tak lagi tapi dia punya tunjuk hero lain macam..baru 7 tahun gua dah pandai naik bas dengan jiran gua yang tua 2-3 tahun dari gua..naik bas pergi bandar..dulu naik bas gua kena 30sen je,dah naik mesti nak duduk belakang sekali barulah macam gangster..bila duduk kangkang mesti luas,ingat..barulah macam gangster..